Käyttäjät eivät ole vielä kaivaneet eetteriä PlayStation 5: n avulla

 6. März 2021      
 Allgemein   

Salaus myytti murrettu: Käyttäjät eivät ole vielä kaivaneet eetteriä PlayStation 5: n avulla

Alkuperäisessä GizChinan raportissa sanottiin, että ohjelmistokehittäjä oli muuttanut uuden pelikonsolin suorittimia ja näytönohjaimia salaukseksi.

Vaikka käyttäjät saattavat silti pystyä mukauttamaan joitain Bitcoin Profit pelikonsoleita kryptovaluutan louhintaan, todisteet viittaavat siihen, että viimeaikaiset raportit muokatusta PlayStation 5 -kaivosetteristä (ETH) ovat väärennöksiä.

Uutistoimiston GizChina raportin mukaan kiinalainen ohjelmistokehittäjä Yifan Gu kaivoi eetterin PlayStation

Raportissa väitettiin, että kehittäjä on saattanut ylikellottaa PS5: n AMD Ryzen -prosessorin ja AMD Radeonin GPU-kortit saavuttaakseen 98,76 megahertsin kaivosuhteen. toiseksi, ja Gu: n kuvakaappaus osoitti, että näennäisesti muunnettu laitteisto vaati 211 watin virran.

Väitetyn kehittäjän jakama kuvakaappaus sisälsi kuitenkin QR-koodiviestin, joka kertoi, että tarina on valmistettu viihde-arvoon: „Tällaista ohjelmistoa ei ole“, jota seuraa naurua.

Sony julkaisi ensimmäisen kerran PlayStation 5: n marraskuussa 2020, vaikka yritys ilmoitti, että se ei tarjoa konsolia Kiinan pelaajien saataville vasta vuoden 2021 toisella neljänneksellä. Ottaen huomioon, että PS5: llä on maailmanlaajuisesti paljon kysyntää ja että matkustaminen on rajoitettua pandemiasta, olisi ollut jonkin verran yllättävää Gu: n kaltaiselle kehittäjälle hankkia ja muokata konsolia niin nopeasti.

Vaikka ihmiset pystyvät edelleen louhimaan salauksen kotona muokatuilla tietokoneilla ja pelikonsoleilla tai suoraan kaivosvalmistajilta ostetuilla laitteilla, tehovaatimukset – ja kustannukset – tiettyjen riskien lisäksi estävät monia tekemästä niin. Jotkut käyttävät huippuluokan näytönohjaimia osana ainutlaatuisia laitteita, jotta näennäisesti tekisivät prosessista hauskempaa. On jo muutama kaivosharrastaja, jotka ovat rakentaneet kannettavia maatiloja autoihinsa.

Viime vuonna 1st Playable -kehittäjät kiistivät huhut, että yhtä sen peleistä voitaisiin käyttää kaappaamaan Nintendo’s Switch -konsoli BTC: n louhimiseksi.